Ultrasound


Werkstoffen insluizen voor een prachtig resultaat

Ultrasound heeft diverse effecten op de huid. Door de energie van de hoge geluidsgolven en de warmte-ontwikkeling wordt de celstofwisseling versneld en geactiveerd. Dit zorgt voor een sneller herstel van de huid en activering tot aanmaak van collageen en elastine.

De golven zorgen voor een micromassage in de huid en verwarmen deze. De doorlaatbaarheid van de huid wordt verhoogd, waardoor de actieve werkstoffen (geconcentreerde serums, ampullen en maskers) beter in de huid worden gebracht. Er ontstaat als het ware ruimte tussen de cellen. Door de ultrasound ontstaan in de huid moleculaire wrijvingen, waardoor verharde of verkleefde vezelstructuren verminderen.

Andere toepassingen zijn bijvoorbeeld kalmering na acné-reiniging, spierontspanning, verbeteren van doorbloeding, afvoeren van afvalstoffen en bevordering van het regeneratievermogen van de huid.

De ultrasound kan als aparte behandeling maar ook heel goed in een complete gezichts- en decolleté-behandeling worden ingezet. Het is een volstrekt veilige en pijnloze behandeling.